Markt Heemstede

[juicebox gallery_id=”72″]


Verse producten als juwelen

Als kind vond ik het altijd al schitterend de markt: hier een plakje kaas, daar wat aardbeien en verderop nog wat rozijntjes. Ik keek mijn ogen uit bij de kramen waar verse producten uitgestald lagen als juwelen. Des te leuker dat ik als kind ook echt hier in Heemstede op de markt kwam, waar ik nu weer was om foto’s te maken. Ik herkende nog een aantal ondernemers van 20 jaar geleden.

Niets zo veelzijdig als de markt

De markt in Heemstede is een veelzijdige markt. Natuurlijk vind je er veel verse producten: Jan van Sjalf verzorgt wekelijks de vis, Jan Stut de aardappelen, Van Abswoude neemt het grootste deel groente en fruit voor z’n rekening en Hoogendoorn Kaas is al jaren een begrip. Maar je vindt er ook een uitgebreide selectie dierenbenodigdheden, delicatessen, drogmetica, fietsenartikelen, bloemen, planten, kip, stroopwafels, brood en meer. Eigenlijk mist er niks.

Virtueel de markt op

Wist je dat je sinds kort ook virtueel over de markt kunt lopen? www.retailview360.nl realiseerde in samenwerking met de marktmeester van de gemeente Heemstede deze virtuele rondleiding:


aardbeien

Weekmarkt Heemstede

Valkenburgerlaan
Heemstede

Openingstijden:
Woe: 09:00 – 16:00 uur

www.heemstede.nl