Uliveto

[juicebox gallery_id=”70″]


Italiaanse delicatessen

Bij Uliveto kun je terecht voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Thuis even opwarmen en genieten van een heerlijke maaltijd op de bank. Ook tijdens de lunch eet je er heerlijke broodjes uit de Italiaanse keuken. Maar naast traiteur ben je bij Uliveto ook zeker aan het juiste adres als je op zoek bent naar een lekkere wijn, olijfolie of azijn. Hiernaast vind je er bijvoorbeeld nog gedroogde porcini- en morillapaddenstoelen, arborio en carnarelli risottorijst, Spaanse en Italiaanse vleeswaren (zoals bijvoorbeeld prosciutto, salami en bressoala). Maar ook ansjovis of kazen zoals mozzarella, parmesan en peccorino zijn er te vinden.

Op locatie

Uliveto regelt ook graag de catering van je feest of diner, inclusief of exclusief bediening. Tijdens de zonnige dagen bestel je er een gevulde picknickmand om mee te nemen naar het Vondelpark.

Italiaanse koffie

Uliveto schenkt goede koffie, zoals je van een Italiaan wel mag verwachten. Goede espresso met een glas water en verder zonder poespas, zoals je ze ook bij de goede zaakjes in Rome krijgt.


Uliveto_Amsterdam_05

Uliveto

Weteringschans 118
Amsterdam

Openingstijden:
Ma – Vr: 11:00 – 20:00 uur
Za : 12:00 – 18:00 uur

www.uliveto.nl