T’s Tea Bar in de Jan Eef

[juicebox gallery_id=”84″]

Klik hier om de foto’s in groter formaat te bekijken.


Meer dan Earl Grey en rooibos

Al ruim een jaar kun je bij T’s in de Jan Evertsenstraat terecht voor alles wat met thee te maken heeft. Loose leaf thee, thee om ter plekke te nuttigen, thee om mee te nemen, thee om cadeau te geven, wat lekkers voor bij de thee… Je vindt het er allemaal. Omdat de theekennis bij veel Nederlanders wat minder is dan bijvoorbeeld de koffiekennis, is het echt leuk om eens binnen te lopen en je wat te laten vertellen over bijvoorbeeld de verschillende soorten thee.

Thee van de tap

Bier van de tap kennen we, maar thee van de tap? Ja hoor, bij T’s de normaalste zaak van de wereld. Steeds weer een nieuwe thee op de tap. Zoals bijvoorbeeld de ‘healthy, refreshing, pro-biotic & home-brewed kombucha”.

Wat we kennen met koffie maar dan met thee

Eigenlijk is T’s wat we kennen van koffie (want in Amsterdam vind je tegenwoordig op elke hoek wel een leuk koffietentje) maar dan met thee: mooi ingericht, een prima plek om te werken, op een hoek en met lekkere dingen.

Come-Tea

Af en toe host T’s een Come-Tea avond: standup comedy in de tea bar. Voor 7,50 (inclusief thee) heb je een hele leuke avond met verrassend leuke line-ups. Zeker een avond om in de gaten te houden dus!

T’s Tea Bar & Loose Leaf Tea

Jan Evertsenstraat 89IIA

Amsterdam

Openingstijden:
Ma – Zo: 09:00 – 19:00 uur