Tony’s Store

[juicebox gallery_id=”78″]


Tony’s Chocolonely Store Westergasterrein

Als je blogt over foodretail móet je natuurlijk wel even een bezoekje brengen aan de nieuwe Tony’s Store op het Westergasterrein. Dus deden wij dat! Sinds vorige week vind je naast het kantoor van Tony’s Chocolonely deze nieuwe chocoladewinkel. Ze hebben er alle repen en je kunt alles proeven.

De automaat

Het moet gezegd worden, de automaat is briljant. Met hendels die je het gevoel geven dat je een 10 kilovolt schakelaar omzet, valt er een reep naar keuze op het metalen plateau met vrolijke tekst (“altijd prijs”, “je wordt bedankt”). Als je je afvraagt of dat nou echt allemaal echte repen zijn moeten we je helaas wel teleurstellen: alleen het onderste vakje herbergt de echte Tony’s repen, van de rest is alleen de wikkel echt.

Proeven

Het leuke is dat je in de Tony’s Store volop nieuwe smaken kunt ontdekken doordat je alles kunt proeven. En niet in miezerige stukjes met een klein lepeltje, maar gewoon in de bekende Tony’s brokken zoals je die thuis ook zou eten. +1 voor Tony’s!

Merchandise

Naast de repen vind je in de Tony’s store nog rompertjes, bekers, tassen, t-shirts en kaarten. Voor de echte fans. Een kaartje kun je ter plekke in de brievenbus deponeren, dan doet Tony’s ‘m voor je op de bus. Sympathiek!

Klein maar fijn

De Tony’s store staat al snel vol. En als je naast de automaat en de Tony’s merchandise nog een heleboel verwacht, kom je van de koude kermis thuis. Dus doe dat niet. Maar mede doordat de Tony’s Store wordt bemand door Tony’s medewerkers met verstand van zaken is het een kleine maar fijne aanvulling op het kantoor in het Westerpark en zeker een bezoekje waard!


bordje Tony's winkel Westergasterrein

Tony’s Store

Polonceaukade 12

Amsterdam

Openingstijden:
Ma: 13:00 – 18:00 uur
Di – Vr: 10:00 – 18:00 uur

tonyschocolonely.com