The Seafood Bar

[juicebox gallery_id=”77″]


Restaurant en traiteur

The Seafood Bar is opgericht door Fons de Visscher die 27 jaar visboer is geweest in Helmond. Het is een modern visrestaurant met een groot aanbod van de allerverste vis. Eigenlijk vind je er alles wat met vis te maken heeft: kreeft & krab, fish & chips, zalm- en tonijnsandwiches, fruits de mer, vissoep… In 2012 werd de eerste Seafood Bar geopend in de Van Baerlestraat, in 2015 volgde Spui en sinds april dit jaar kun je ook in de Ferdinand Bol terecht voor de lekkerste vis.

Fris en licht

Opvallend aan The Seafood Bar is het frisse, witte en lichte interieur. Hiermee onderscheid The Seafood Bar zich van andere visrestaurants en kun je van buiten goed naar binnen kijken.

Vers en MSC

The Seafood Bar werkt uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, Fair Trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de producten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt.


seafood-bar-amsterdam-11

Seafood Bar

Ferdinand Bolstraat 32

Ook hier te vinden:
Spui 15
Van Baerlestraat 5

Amsterdam

Openingstijden:
Ma – Zo: 12:00 – 00:00 uur

theseafoodbar.com