The Cold Pressed Juicery

[juicebox gallery_id=”56″]


“Retail is detail”, zegt oprichtster Nathalie Streng terwijl ze de houten kratjes met appels rechtzet. Het is goed terug te zien in de combinatie van onbewerkt staal en groene tegels in het interieur, de grafische stijl van de website en verpakkingen en de strak gespiegelde koelingen.

Terwijl ik foto’s maak hoor ik haar regelmatig vragen aan klanten of ze dit product al eerder hebben gehad. “Het ligt aan je palet”, legt ze uit. “Als je veel suikers en vetten eet, zal een juice met relatief veel groenten bitter smaken, daarom vraag ik het altijd even van tevoren”. The Pret (palmkool, komkommer, peer, appel, limoen en spirulina) is een groene juice die – voor mij als groentje in de groene juices – vrij bitter smaakt. De hints van appel en peer proef ik heel ver weg als ik me concentreer, maar de kool lijkt te overheersen. Het zorgt er wel voor dat ik het gevoel krijg dat het √©cht gezond is. En ik merk dat het vult, wat ook fijn is.

Ondertussen loopt er een klant geroutineerd langs de koelingen en rekent een tiental shotjes af. “Ik kan ze wel een paar dagen bewaren toch?” vraagt ze. Het lijkt erop dat de powershots haar bevallen.

Je kunt bij The Cold Pressed Juicery ook terecht voor een Juice Cleanse. Je kunt kiezen voor een 1, 3 of 5 daagse reiniging. Naast de 6 juices en 4 shots per dag, drink je alleen thee en water:

Flush your body with our range of 6 half liter super nutritious cold pressed juices, get rid of cravings, improve energy, lose weight and heal your body and mind.

Ben je op zoek naar een gezondere lifestyle of heb je gewoon zin in een gezond sapje of salade? Loop dan zeker even binnen bij The Cold Pressed Juicery!

Ontwerp: Standard Studio

The Pret met palmkool, komkommer, peer, appel, limoen en spirulina

The Cold Pressed Juicery

Willemsparkweg 8
Herengracht 245

Amsterdam

Cold Pressed Juicery op Facebook

Openingstijden:
Ma – Vr: 07:30 – 19:00 uur
Za: 09:00 – 18:00 uur
Zo: 10:00 – 18:00 uur

2 replies on “ The Cold Pressed Juicery ”

Comments are closed.