Tanger supermarkt

[juicebox gallery_id=”49″]


Op zoek naar nieuwe winkelconcepten schrijven we vaak over winkels in het centrum van de Amsterdam. Vaak zien we hierbij concepten die op de één of ander manier teruggrijpen naar authentiek eten. Op een hedendaagse manier grijpen deze shopconcepten terug naar de basis van simpel en vers met een knipoog naar wat onze grootouders dagelijks aten.Door onze blik op hartje centrum, lijkt dit simpele basisvoedsel tegenwoordig alleen nog maar bij de speciaalzaak te vinden te zijn. En paradoxaal genoeg is hiermee vers en simpel basisvoedsel meer dan eens juist synoniem voor exclusief en duur eten.

Dat simpel en vers basisvoedsel echter wel degelijk samengaat met niet exclusief ondervonden we laatst, toen we Tanger bezochten in Amsterdam Geuzenveld-Slotermeer. Een supermarkt met een druk bemande vlees bedieningsafdeling. Pal naast een volledig gekoelde, zeer uitgebreide afdeling met verse groenten en fruit. Bovendien heeft de supermarkt een ruim assortiment houdbare producten, veelal in grootverpakkingen. Alles vanuit een efficiënte gedachte ingericht. Met alle aandacht voor het aanbieden van de beste producten voor de laagste prijs zonder franje.

De Tanger markt is de eerste supermarkt in Nederland waarvan de slagerij Halal gecertificeerd is. De supermarkt garandeert dan ook dat alle producten 100% halal zijn. Vanuit de gedachte dat een multiculturele wijk ook een echte multiculturele supermarkt verdient. Hiermee biedt Tanger simpel en vers eten voor zeer concurrerende prijzen voor alle lagen van de bevolking.

Tanger verse kruiden

Tanger supermarkt

Plein ’40-’45 11
Amsterdam

Openingstijden:
Ma – Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: 09:00 – 18:00 uur

tangermarkt.nl
Tanger op Facebook