Tabak’s notenbar

[juicebox gallery_id=”21″]


Tabak’s Notenbar is een speciaalzaak met veel verschillende soorten speciaalbier, wijn, noten, chocola, kaas en natuurvoeding. Tabak’s eigen fabricaat pindakaas werd als beste getest door NRC en Volkskrant. Klanten zijn opzoek naar wat bijzonders voor bij een borrel of feestje en vinden dat volgens de medewerker steeds meer bij de speciaalzaak zoals Tabak’s.

Opvallend is dat de 2 vestigingen van Tabak’s allebei naast een Albert Heijn zitten. Dit is helemaal niet gek, aangezien een groot deel van de supermarktklanten ook de winkels eromheen blijkt te bezoeken. Om te kunnen overleven als kleine speciaalzaak is het dus helemaal niet gek om naast een grote super te gaan zitten. Meer dan 80 cent van elke euro besteed aan levensmiddelen komt bij de supermarkt vandaan, dus om als speciaalzaak wat van de overige 20 procent proberen te pakken kan prima op een plek waar de mensen toch al komen.

Een grote super met verschillende speciaalzaken eromheen die ook nog samenwerken (elkaar in ieder geval niet tegenwerken), zou dat niet mooi zijn?

Tabaks notenbar - overzicht met verse notenbar voorin

Tabak’s Notenbar

Postjesweg 63
Amsterdam

Openingstijden:
Ma – za: 09:00 – 21:00 uur
Zo: 10:00 – 20:00 uur

Tabak’s Notenbar op Facebook