ROOTS Cold Pressed Juice bar

[juicebox gallery_id=”58″]


We blogden al eerder over Pluk en The Cold Pressed Juicery, je kunt bij beiden terecht voor een cold pressed juice. De eerste cold pressed juice bar was echter ROOTS aan de Amstelveenseweg: sinds eind 2014 al maken ze er van alles dat lekker en gezond is. In de knusse winkel aan de Amstelveenseweg sprak ik eigenaresse Liset Burrie over de opkomst van koudgeperste sapjes.

Naast de sapjes kun je bij ROOTS terecht voor een ontbijt, lunch, maaltijd of één van de lekkere zoetigheden zonder suiker. Bijvoorbeeld de raw balls (dadels, kokos, cacao) of het bananenbrood (banaan, kokosmeel, walnoten, vanille, kaneel). Dat al het lekkers van ROOTS in trek is, blijkt wel uit de aankondiging van een 2e winkel in Amsterdam:

Hoewel de winkel klein is, kun je voorin prima even zitten met wat lekkers. Als we er zijn lijken er zelfs twee mannen te vergaderen. Omdat de hele voorkant van de winkel van glas is, is het lekker licht in de winkel. De leuke lampjes, lijstjes, plantjes en plankjes maken het tot een sfeervol geheel en unieke plek. Lees voor wat meer achtergrondinfo een leuk interview met de oprichters op themakersamsterdam.com.

Roots-Amsterdam_7

Roots

Amstelveenseweg 164
Amsterdam

rootsamsterdam.nl

Openingstijden:
Ma – Vr: 08:00 – 20:00 uur
Za: 09:30 – 18:00 uur
Zo: 10:30 – 18:00 uur