Pluk – ontbijt en lunch in de 9 straatjes

[juicebox gallery_id=”55″]


Als je zin hebt in ontbijt of lunch in de 9 straatjes is er sinds april dit jaar een te gekke nieuwe plek: Pluk. Je vindt er de lekkerste verse sapjes, taarten, broodjes, salades en koffie. En naast alle lekkernijen vindt je er ook van alles voor in huis: kaarsen, lampen, servies, snijplanken en nog veel meer. Die combinatie zorgt voor een hele fijne sfeer in het mooie lichte pand aan de Reestraat.

Eigenaresse Iris Zeilstra (ook de vrouw achter restaurant De Luwte en Ree7) vertelt dat Pluk is ontstaan vanuit de behoefte aan een ‘happy place’. Eerst wilde ze Pluk een zaak speciaal voor vrouwen maken, maar hier is ze toch vanaf gestapt. Iris vertelt dat de kracht van Pluk zit in de sfeer, het personeel en dat alles vers is. Niet pers√© biologisch, maar wel vers. “De winkel gaat elke week helemaal om”, vertelt Iris. Hiermee blijft Pluk vaste gasten inspireren. “Veel mensen vragen of ze de formule kunnen franchisen, maar hier begin ik niet aan. Nooit!”.

Check Pluk ook zeker even op Instagram. Hier komen veel leuke foto’s voorbij van sapjes, salades, personeel en het interieur:

Verse appeltaart en muffins

Pluk

Reestraat 19
Amsterdam

Openingstijden:
Ma – Za: 09:00 – 18:00 uur
Zo: 10:00 – 18:00 uur

Pluk op Instagram
Pluk op Facebook

1 reply on “ Pluk – ontbijt en lunch in de 9 straatjes ”

Comments are closed.