Organic

[juicebox gallery_id=”18″]


‘Organic, je bourgondische buurjongen’, dat was de leus waarmee Eric Verduin en Job Achthoven in 2004 hun winkeltje startten. Het assortiment is gebalanceerd doordat Organic zich niet blind staart op alléén maar biologische producten. Zo is het brood van het Vlaamsch Broodhuys bijvoorbeeld niet biologisch, maar wel gewoon goed. De focus ligt op lekker. Zonder rommel, en dat biologisch.

Dat Organic voor lekker staat, blijkt bijvoorbeeld uit de buitenlandse kazen die ze zelf importeren, de gerookte vis van Frank’s smokehouse en de lekkere balsamico azijnen uit de Modena, volgens oude traditie gerijpt op houten vaatjes.

De winkel heeft geen uitgesproken of herkenbare uitstraling, maar het is prettig winkelen dankzij het ruime pad dat je door de winkel leidt. Bovendien vind je al je delicatessen in het midden van de winkel op het bedieningsplein. Het kleurgebruik is rustig en algemeen, en ook de communicatie is niet bijzonder uitgesproken. Dit geeft de winkel een gemoedelijke uitstraling, maar zorgt er soms voor dat je niet weet waar je precies bent.

Er ligt altijd wat te proeven in de winkel, en ook op de Facebook pagina komen veel foto’s voorbij waarvan het water je in de mond loopt. Al met al een leuk winkeltje waar je absoluut terecht kunt voor je dagelijkse (food) boodschappen.

Organic-biologische-supermarkt

Organic

Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Bergen en Laren.

Openingstijden:
zie website

Organic op Facebook

2 replies on “ Organic ”

Comments are closed.