Oil and Vinegar

[juicebox gallery_id=”71″]


Olie en azijn

Oil & Vinegar. In ons geval een winkel die we wel kenden, maar waar we nog nooit waren geweest. Want olie en azijn pak je toch gewoon mee bij de Albert Heijn? Maar Oil & Vinegar bleek een zeer uitgebreide culinaire cadeauwinkel te zijn. Naast alle oliën en azijnen vind je er allerlei aanverwante artikelen die te maken hebben met lekker eten en mooi tafelen.

Sinds 1999

Na de start in Breda in 1999 is Oil & Vinegar inmiddels gegroeid tot een internationale winkelketen met winkels in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Portugal, Amerika, Canada en Brazilië.

Net wijn

Wat ik leuk vond om te horen is dat olijfolie net is als wijn: je moet er iets van afweten, verschillende soorten proeven en vervolgens op de juiste wijze gebruiken om er optimaal van te genieten. Dus misschien is dat scheutje in de pasta helemaal niet nodig en komt de smaak veel beter tot z’n recht met bruschetta en wat zeezout. Iets wat ik ook al opmerkte toen ik bij Olie & Zo wat oliën mocht proeven. Op zoek naar een culinair cadeautje? Zeker even binnenlopen dus.


Oil-and-vinegar-Amsterdam-06

Oil & Vinegar

Beethovenstraat 70
Amsterdam

Openingstijden:
Ma: 13:00 – 18:00 uur
Di – Vr : 10:30 – 18:00 uur
Za: 10:00 – 17:00 uur

www.oilvinegar.com