De markt in Heemstede

Al tijden hetzelfde, maar misschien daarom wel zo fijn om te komen? Ik verbaas me er wel eens over hoe weinig de markt met haar tijd mee gaat. Zo kun je bij veel kramen op de markt in Heemstede nog steeds niet pinnen en is er online niks te vinden over de markt. Ik zou graag willen weten wie er allemaal staan en waar ze hun spullen vandaan hebben. Van 2 kramen weet ik het inmiddels na een praatje (want dat kan natuurlijk ook gewoon): De Reformelarij (zie foto’s) en Van Abswoude groente en fruit (ook te zien op de foto’s). Deze laatste stond vol passie te vertellen over z’n fruit en antwoordde me met: “Natuurlijk niet, weet je wat dat me kost?!” op de vraag of hij ook rijpe nectarines had. Mooie producten voor een mooie prijs. Ik hou er wel van.
...

Heemsteedse markt

Valkenburgerlaan (tussen Raadhuis en rotonde)
Openingstijden:
Elke woensdag 9:00 – 16:00 uur