Lola bikes & Coffee

[juicebox gallery_id=”105″]


Custom Made

Mocht je er nog niet eerder van gehoord hebben, Lola bikes op het Noordeinde is veel meer dan alleen fietsen op zichzelf. Ten eerste zijn het Custom Made fietsen, op maat gemaakt in de Workshop die zich tevens in de winkel bevindt.

En bij kwalitatief uitzonderlijke fietsen hoort toch ook de beste koffie? Voor mij klinkt dit klinkt aannemelijk, voor Lola Bikes is het vanzelfsprekend. Wat maakt dat de meeste dagelijkse bezoekers (in de eerste instantie) voornamelijk komen voor de goede koffie.

Lola Cycling

Op vele manieren komt hun filosofie om duurzaam te ondernemen tot uitging. Bij Lola Bikes gaat het niet om veel, maar om goed! Zo staat er achter in de tuin bijvoorbeeld een bijenkast waarbij ze de bedreigde bijenpopulatie een handje helpen. Het bieden van hulp strekt zich verder uit dan alleen Nederland. Met hun project Kampala Cycling bieden ze hulp in Oeganda, dit doen ze met een deel van hun verkregen winst.

Ook organiseren ze eens per week ‘Lola Cycling’ waarbij iedere fietsgek en enthousiasteling zich kan aansluiten om de liefde van het fietsen te delen. Al komt de liefde van de fiets als bindmiddel nog het best naar voren bij een bezoek aan de winkel, uiteraard onder het genot van een kop koffie.


Lola bikes & coffee
Noordeinde 91
2514 GD Den Haag

Openingstijden
Ma – Zon: 08:00 – 18:00

Zie ook:
facebook – lola bikes & coffee
www.lolabikesandcoffee.nl