Gimsel Rotterdam

[juicebox gallery_id=”14″]


Je ziet tegenwoordig veel nieuwe eerlijke en/of biologische winkels opduiken. Je zou van Gimsel ook kunnen denken dat het een nieuw concept is, maar Gimsel bestaat inmiddels alweer 26 jaar. Niet nieuw dus, en daardoor een begrip in Rotterdam voor liefhebbers van eerlijk: “Wat je ook kiest in de winkel, je kunt er zeker van zijn dat alle producten in je mand of kar goed zijn voor jou, anderen, dier en planeet” lezen we op de website. Ook bij de kassa’s staat het manifesto duidelijk op de muur.

Je vindt bij Gimsel een ruim assortiment eerlijke producten op verschillende afdelingen. Die afdelingen zijn duidelijk herkenbaar door een eigen styling en signing. Een ruim middenpad verbindt de verschillende winkelonderdelen met elkaar: voorin groente en fruit, achterin kaas, brood en noten & zaden in dispensers, links en rechts dry groceries, zuivel en diepvries. De wijnafdeling heeft de looks van een authentieke wijnkelder met grote houten vaten in het midden waarop flessen wijn staan opgesteld.

De ruime opzet (ook in de hoogte) maakt het een prettige winkel om doorheen te lopen. We zijn benieuwd of we Gimsel ook in andere steden zullen gaan zien, of dat ze daar worden ingehaald door de expansiedrift van bijvoorbeeld Marqt. Ben je in Rotterdam, dan is Gimsel zeker een bezoekje waard!

Gimsel-Rotterdam-03

Gimsel

Mariniersweg 9
Rotterdam

Openingstijden:
Ma – vr: 08:00 – 20:00 uur
Za: 08:00 – 18:00 uur

Gimsel op Facebook