Gekaapt

[juicebox gallery_id=”26″]


Gekaapt noemt zichzelf niet zo zeer een pop-up store, maar een ‘travelling store’: een rondreizend circus van merken. We bezochten het circus aan de Bilderdijkstraat om de merken te bekijken, de sfeer te proeven, koffie te drinken en te ontdekken wat Gekaapt tot Gekaapt maakt.

Gekaapt is een mix van 17 verschillende merken die hun spullen aanbieden in een pop-up store. Bijvoorbeeld Brut Amsterdam, O My Bag, Doing Goods en Geiten Wollen Shirts doen mee. “De winkel aan de Bilderdijksraat is in 3 dagen gestript en met een week stond alles erin”, vertellen initiatiefnemers Aanyoung Yeh en Rick Ruijter. Recent is de indeling van de winkel omgegooid, om de koffiehoek meer een plek te maken waar je lekker kan zitten. Ook worden de verschillende merken meer geblend. Volgens ons een goede zet met als resultaat dat de winkel een logische routing heeft en één geheel is geworden. Door de combinatie van het tijdelijke karakter van deze winkel en het continu aanpassen, blijft Gekaapt haar klanten nieuwgierig maken naar wat er allemaal te beleven is.

Naast alle spullen in de winkel serveert ‘Bodega Brooklyn’ aan de straatkant koffie & food met een typische mix van Amsterdamse én New Yorkse lekkernijen. In New York is spiegelt dit food & drinks concept zich in een winkel aldaar, met dezelfde mix New Yorkse en Amsterdamse producten.

Fiets eens langs voor een kop koffie, een brute snijplank, die vintage lamp, een cactus, een kast of een kledingstuk: genoeg te zien bij Gekaapt!

Gekaapt aanzicht vanaf straat met logo

Gekaapt

Bilderdijkstraat 131
Amsterdam

Openingstijden:
Di – Vr: 10:00 – 19:00 uur
Za: 10:00 – 18:00 uur
Zo: 12:00 – 17:00 uur

www.gekaapt.nu