Food Retail Tour

 

[juicebox gallery_id=”76″]

Click here to read this page in English

 

Samen touren Amsterdam Retail Experts Rick Porcelijn & Kristel ter Steege geregeld door de stad om up-to-date te blijven over de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van food retail. Van de leukste, vernieuwendste, meest inspirende en innovatiefste concepten hebben ze een Food Retail Tour samengesteld die uitgebreid stilstaat bij de verschillende winkels.


Inspiratie

Tijdens deze dag nemen ze je mee langs 10 Amsterdamse food retail concepten en laten ze je met andere ogen naar de nieuwe supermarkt kijken. Aan welke behoefte voldoen ze? Waarom dit assortiment? Hoe realiseer je een duurzame bedrijfsvoering? Hoe kun je groeien? Wat gebeurt er achter de schermen (logistiek, opleiding, marketing)? Zomaar wat vragen waarop we (in samenspraak met ondernemer of eigenaar) antwoorden krijgen tijdens de tour.

In beweging

De Food Retail Tour van vandaag is een andere dan die van volgende maand. Er komen continu verrassende concepten bij in Amsterdam. Dit zorgt ervoor dat je als geen ander op de hoogte bent van de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van food retail na deelname aan de tour. Je bent ook letterlijk in beweging: de Retail Tour wordt natuurlijk gedaan op de fiets!

Programma

De dag begint op Amsterdam CS, of op Amsterdam RAI (goed bereikbaar met de auto) en eindigt hier ook. Na afloop krijg je een boekje mee met foto’s van de winkels die we hebben bezocht. We lunchen op een inspirerende plek midden in Amsterdam en in de ochtend en in de middag is er (goede) koffie.

Op maat

Als er speciale wensen zijn, kan de tour hierop worden aangepast. Misschien wil je een bakkerij beginnen, of een convenience concept? Of een merge van supermarkt en koffiezaak? Rick & Ties kunnen je precies de plekken laten zien waar je inspiratie en kennis kunt opdoen in de gewenste richting.

Enthousiast geworden? Stuur ons een berichtje op info@foodretaildesign.nl en we geven graag meer informatie! Bellen kan natuurlijk ook: 06-53 40 40 68.


food_retail_tour_amsterdam-38

Wanneer?
Datum in overleg
10:00-16:00 uur

Waar?
Amsterdam CS of RAI

Hoe?
Op de fiets!

Kosten?
Op aanvraag.

Gidsen?
Amsterdam Retail experts
Rick Porcelijn en
Kristel ter Steege