FG Okonoiyaki Bar & Denoism

[juicebox gallery_id=”122″]

 

 


 

Okonomiyaki en denim onder hetzelfde hofbogendak

In Rotterdam is FG Okonomiyaki Bar uniek in zijn soort. Mede omdat het een bar is in Denoism, een winkel in de Hofbogen voor de hedendaagse man, waar je onder andere de mooiste denim kunt kopen. Maar ook voor schorten en Kimono’s ben je hier aan het juiste adres!

Denoism geldt al drie jaar als toonaangevend op gebied van smart denim. Uniek in zijn beleving en een one stop servicestation voor de bewuste man nu. Met de recente intrede van tweesterrenchef François Geurds hoeft er eveneens niet getwijfeld te worden aan de kwaliteit van de street foodbar, eveneens te vinden onder hetzelfde hofboogdak in Rotterdam. Hier kun je lunchen met de overheerlijke hartige Japanse pannenkoeken, de niet te missen dim sums, sake en ook taarten uit eigen oven maken de keuze er niet makkelijker op..

De chef François Geurds, die je wellicht al kent van het FG Restaurant, de FG Food Labs en de FG Bistro, mag zich sinds november dus ook de trotse eigenaar noemen van de FG Okonomiyaki Bar.

(Broodje) gezond?

Het broodje gezond is uit, okonomiyaki is in! Het is gezonder, voedzamer, gevarieerder en o zo lekker! Deze Japanse pannekoek is gebaseerd op zeewierbouillon en het beslag bestaat verder uit onder meer uit kool, taugé en uien. Al voor 5 euro per stuk zijn de gluten- en lactosevrije okonomiyaki’s aan tafel te bestellen of mee te nemen.

Verder leuk om te weten: Denoism gaat vanaf maandag 5 maart een grote stap verder. Aanstaande maandag wordt namelijk het startschot gegeven voor een relaunch. Nog meer reden dus om heel snel een bezoek te brengen aan deze geweldige zaak met overheerlijk restaurant.

 


 

Adres

FG Okonomiyaki Bar & Denoism
Katshoek 19
3032 AE Rotterdam

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 – 17.00
woensdag: 10.00 – 17.00
donderdag: 10.00 – 17.00
vrijdag: 10.00 – 17.00
zaterdag:  10.00 – 12.30 Denoism
zaterdag: 10.00 – 17.00 FG Okonomiyaki Bar
zondag: gesloten

Zie ook

FG Okonomiyaki Bar
Denoism
Culy ondekt