EkoPlaza Stadhouderskade

[juicebox gallery_id=”20″]


Veel ruimte, vers en alles biologisch. Dat is de nieuwe EkoPlaza concept store aan de Stadhouderskade in Amsterdam die november vorig jaar haar deuren opende. Biologisch is niet langer klein, kneuterig en beperkt assortiment maar ruim, eigentijds en een groot assortiment.

Er is veel aandacht besteed aan beleving. De consument wordt bijvoorbeeld volop uitgedaagd om zelf dingen te doen in de winkel. Zo kun je er je eigen notenpasta maken, je eigen salade samenstellen, zelf koffiebonen en olijfolie tappen of een verse smoothie bereiden naar eigen recept. Directeur Erik Does zei hier tijdens de opening over: “Het is belangrijk om de klanten uit te blijven dagen. En we hebben op dit vlak nog volop andere ideeën.”

De frisse en speels ontworpen teksten vallen op en laten het stoffige imago van een biologische winkel verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook het nieuwe logo oogt fris en modern.

Het geitenwollensokkenimago is definitief de deur uit met deze mooie winkel. Ook reform is het niet meer. EkoPlaza heeft een prachtige winkel neergezet waar beleving in biologisch de focus is. EkoPlaza is van plan om het komende jaar het redesign door te voeren in alle winkels.

EkoPlaza - AGF

EkoPlaza

Stadhouderskade 93
Amsterdam

Openingstijden:
Ma – za: 08:30 – 21:00 uur
Zo: 11:00 – 19:00 uur

EkoPlaza website