De Turk Amsterdam

[juicebox gallery_id=”34″]


Murat Demir (foto) had een groothandel, maar miste hierin contact met de klanten. Sinds een maand runt hij samen met zijn schoonbroer De Turk aan de Van Woustraat in Amsterdam. “We zijn eigenlijk een buurtsuper. Dat zie je ook, want mensen komen elkaar hier tegen.”

Het winkeltje is een mix tussen supermarkt, speciaalzaak en Turkse koffiezaak. Want hoewel het espresso-apparaat niet direct opvalt, zetten ze er achterin de winkel de lekkerste koffie mee. Een lekkere dadel erbij en later nog wat kersen. En alles mag geproefd worden. “De winkel is nog in ontwikkeling”, vertelt Murat. “Hier boven de stellingen wil ik eigenlijk nog foto’s hebben, en achterin komt een bar waar ik kan gaan koken, want koken is mijn passie”.

Het is mooi om te zien hoe Murat afwijkt van de typische Turk (vaak rommelig en overvol), maar toch ook weer duidelijk een Turk blijft. Dit merk je aan de vriendelijkheid, het persoonlijke en gastvrije karakter en natuurlijk aan het assortiment.

Zeer binnenkort levert De Turk ook parkpakketten: een pakketje lekkernijen die je vanuit het park kunt bestellen en daar ook wordt bezorgd. We zijn benieuwd en gaan het zeker uitproberen! Check De Turk op Facebook om op de hoogte te blijven.

Naar-de-Turk-van-Woustraat-06

De Turk

Van Woustraat 45
Amsterdam

Openingstijden:
Ma: 13:00 – 20:00 uur
Di – Vrij: 10:00 – 20:00 uur
Zat: 9:00 – 19:00 uur
Zon: 13:00 – 19:00 uur

www.naardeturk.com

1 reply on “ De Turk Amsterdam ”

Comments are closed.