De Bakkerswinkel

[juicebox gallery_id=”63″]


Hoewel de Bakkerswinkel momenteel 8 winkels heeft, is op de site te lezen dat de Bakkerswinkel géén keten is. “Iedere winkel is uniek en heeft zijn eigen identiteit. Het ontwerp van de ruimte en het meubilair is doordacht en met respect voor de omgeving uitgevoerd. Wij willen dat De Bakkerswinkel een fijne plek is waar men zich thuis voelt en met een goed gevoel weer naar huis gaat.”

“Wij willen dat De Bakkerswinkel een fijne plek is waar men zich thuis voelt en met een goed gevoel weer naar huis gaat”

Piet Hein Eek heeft alle Bakkerswinkels medevormgegeven. De sloophouten meubels vind je dan ook in veel van de vestigingen van de Bakkerswinkel. “Hij verdiept zich in onze producten in combinatie met de mensen die het gebruiken, hierdoor smelten het interieur en het product, als het ware, samen” vertelt oprichter Piet Hekker op de site.

In het pand aan de Roelof Hartstraat huisde oorspronkelijk een kruidenierszaak en voordat De Bakkerswinkel zijn intrek deed, was er een buurtsuper gevestigd. Etenswaren sierden dus al die jaren de toonbank. In tegenstelling tot de buurtsuper, wilde oprichter Piet Hekker het oude interieur zo veel mogelijk behouden.

Bakkerswinkel-06

De Bakkerswinkel

Roelof Hartstraat 68
Amsterdam

Openingstijden:
Di – Za: 07.30 – 17.00 uur
Zo: 09.00 – 16.00 uur

debakkerswinkel.nl