CT Coffee & Coconuts

[juicebox gallery_id=”59″]


Dat de Pijp de place to be is voor hippe tenten wisten we al. We denken dan bijvoorbeeld aan De Wasserette en Anne&Max… Kleine gezellige koffietentjes waar je ook nog wat kunt eten en als je lang zit heb je grote kans dat je een BN’er treft. Één van de meest recente nieuwe hotspots past hier echter niet helemaal tussen. Wel wat betreft het treffen van BN’ers en de gezelligheid, maar niet wat betreft het kleine.

CT Coffee & Coconuts zit sinds september vorig jaar in het oude Ceintuur Theater. Je kunt er 110 uur per week (!) terecht voor eigenlijk alles: ontbijt, lunch, diner en speciale bieren gebrouwen door Oedipus. Je wordt welkom geheten als je binnenkomt en beneden waan je je door de gigantische open keuken in een restaurant, terwijl je op de eerste verdieping meer in een koffiezaak lijkt te zitten door de barista corner bovenaan de trap.

CT Coffee & Coconuts is open en stijlvol ingericht met industriële details en rauwe randen. Meterslange touwen houden de tafels op de eerste verdieping op hun plek en deels afgebikte tegels tonen de bakstenen basis van het pand.

De sfeer is prettig, de kaart goed, het interieur mooi: Amsterdam heeft er een te gekke nieuwe hotspot bij.

CT-coffee-&-coconuts-07

CT Coffee & Coconuts

Ceintuurbaan 282-284
Amsterdam

Coffee & Coconuts op Facebook

Openingstijden:
Ma – Vr: 07:00 – 23:00 uur
Za – Zo: 08:00 – 23:00 uur