Club Vers

[juicebox gallery_id=”104″]


Vega Focus

Club Vers ligt gelegen aan het Stationsplein, aangrenzend aan Station Hollands Spoor. Vers is het uitgangspunt, met een speciale vega focus. Dit valt goed op tussen omliggende horeca op deze locatie. Bedrijfsleidster Manon vertelde me dat dit ervoor zorgt dat Club Vers mede hierdoor vanaf de start in juni 2016 al veel vaste klanten naar zich toe heeft weten te trekken. Verse producten de hele dag door! De grote bar en werkplek in het midden van de ruimte zorgt ervoor dat het team voldoende plek heeft om alles vers te bereiden.

Melting Pot

Het team is al een even grote ‘melting pot’ dan de omgeving waarin het gelegen is. Dit is, aldus Manon een bewuste keus. Personeel wordt geselecteerd op klantvriendelijkheid, enthousiasme en eigenheid. Skeels zijn aan te leren in het geval dit nodig is. Met als resultaat, passie voor vers en gezond en toewijding naar de klant.

Healty Pancakes

De zelfgemaakte ‘Healty Pancakes’ zijn zeker het proberen waard en ook de spinazie wafel is een zeer geliefd gebleken. Deze zijn, ondanks hun gifgroene kleur 100% vers bereid en belegd met onder andere gerookte zalm en een gebakken ei. Nog leuker is dat dit kleurrijke geheel binnenkort wordt aangevuld met een knalroze wafel variant, gemaakt van rode bieten. Je kunt er terecht voor een gezond ontbijt tot uitgebreid tafelen met een hele groep. Bij Club Vers staan de deuren voor je open van 9 uur in de ochtend tot 9 uur in de avond.


Club Vers
Stationsweg 136a
2515 BS Den Haag

Openingstijden
Ma – Zon: 09:00 – 21:00

Zie ook:
Club Vers – Instagram
www.clubvers.nl
Club Vers – Iens
Club Vers – Deliveroo