Cheese & More

[juicebox gallery_id=”50″]


Hoewel we bij kaaswinkels in Amsterdam vaak denken aan klompen voor de deur en molens en tulpen in de winkel, heeft Cheese & More niet die uitstraling. De winkel is strak vormgegeven en door het rustige kleurgebruik (wit, zwart en hout) komen de verschillende (vaak kleurrijke) kazen goed tot hun recht. Er komen dan ook niet alleen toeristen, maar ook steeds meer Amsterdammers die op zoek zijn naar een lekkere kaas of leuk cadeau.

In 1974 nam Henri Willig samen met zijn vrouw Riet het boerenbedrijf van zijn ouders over en begon hij aan een cursus kaasmaken. Inmiddels zet Henri zich al meer dan 40 jaar lang dagelijks in om ambachtelijke kaas van hoge kwaliteit te bereiden. Naast de twee zusjes van de boerderijwinkel de Jacobshoeve in Katwoude, heeft Henri Willig kaas B.V. diverse ‘Cheese & More’ kaascadeauwinkels in en rond Amsterdam. De nieuwste winkel opende enige tijd geleden in de nieuwe IJhal van station Amsterdam Centraal.

Bij Cheese & More vind je naast alle eigengemaakte kwaliteitskazen een uitgebreid assortiment bijpassende producten zoals chutney, mosterd, droge worsten, traditioneel bereide nougat en vele andere delicatessen.

colored cheese

Cheese & More

Stationsplein 39 m
Amsterdam Centraal Station

Openingstijden:
Ma – Zo: 08:00 – 22:00 uur

cheeseandmore.nl

 

Posted by Henri Willig Kaas BV on Monday, February 4, 2013