Cafe Pförtner

[juicebox gallery_id=”142″]

 

Lunchen in een oud rangeerhuisje, waar een deel van het café uit een oude West-Duitse bus bestaat. Hiervoor moet je bij Cafe Pförtner zijn, waar je ’s middags heerlijk kunt lunchen en ’s avonds terecht kunt voor de fijnste gerechten op Italiaanse basis, met een internationale twist.
De oude West-Berlijnse arbeiderswijk knapt steeds meer op en zo trekken ook de jonge ondernemers naar de wijk. Een van de leukere resultaten daarvan is Café Pförtner, een restaurant-café in de Uferstrasse, een klein en onopvallend hoekje van Wedding.

Vrijwel alles is huisgemaakt, van pasta’s tot taarten. En omdat er alleen met seizoens-ingrediënten wordt gekookt, is alles lekker en vers. Bovendien wordt er daarom beperkt ingekocht om verspilling tegen te gaan en kan het zijn dat de lunch op is als je arriveert.
Overigens hoef je niet verplicht uitgebreid te dineren bij Pförtner, maar kun je hier ook gewoon een biertje drinken op vrijdagmiddag of op zaterdagochtend binnen komen vallen voor ontbijt, of koffie en taart.

 

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 9 tot 23.00 uur, zaterdag 11.00-23.00 uur. Zondags gesloten.

 

Adres

Uferstrasse 8-11, Wedding