Buddha Bowl

[juicebox gallery_id=”100″]


 

Raw Healty hotspot

Buddha Bowl heeft recentelijk zijn deuren geopend. Eind september is Den Haag een ‘Raw’ Healty hotspot rijker! Bij toeval ontdekt al fietsende door het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Een entree vol met groene ballonen waren van de straat, wekten mijn nieuwsgierigheid voor een bezoek. Eenmaal binnen bleek het interieur al even kleurrijk als het voedsel en de sappen die er geserveerd worden.

Maximale voedingstoffen

Buddha Bowl serveert hoofdzakelijk rauwe gerechten omdat dit binnen hun filosofie, beter is voor de mens aangezien men hierdoor meer voedingstoffen binnenkrijgt en meer energie uit zijn of haar voedsel kan halen. Daarnaast is Buddha Bowl erop gefocust het maximale aan voedingstoffen te gebruiken, en zo min mogelijk te verspillen.

Niks moet, alles mag

Het team van Buddha Bowl denkt met graag met je mee om het meest verantwoord de dag door te komen doormiddel van voedselopname. Wanneer je bijvoorbeeld een Smoothie Bowl met koffie besteld, krijg je gratis advies de koffie niet tijdens, maar na de maaltijd te nemen.  Hierdoor neemt je lichaam namelijk beter alle voedingstoffen op. Niks moet, alles mag. Dit geldt dus ook voor alle vragen over de juiste voedingsbalans gaandeweg de dag. Bij Buddha Bowl kun je terecht voor ontbijt, lunch en/of diner.


 

Buddha Bowl
Prins Hendriksplein 22
2518 JC Den Haag

Openingstijden:
Ma – don: 10:00 – 20:00 uur
Vrij: 10:00 – 21:00 uur
Zat – Zon : 11:00 – 21:00 uur

Voor meer info zie:

www.buddha-bowl.nl
Facebook | Buddha Bowl
In de buurt | Den Haag