Anne&Max Oud-West

[juicebox gallery_id=”57″]


Er zijn weinig plekken waar je écht lekkere koffie kunt drinken en écht lekkere broodjes kunt eten, maar bij Anne&Max kan het. Na Haarlem, Alkmaar, Leiden, Utrecht, Amsterdam Zuid en Amsterdam de Pijp kun je nu ook lekker ontbijten, lunchen en high-tea-en in Amsterdam Oud-West. Tegenover de ingang van de Hallen vind je de jongste Anne&Max.

Anne&Max wil graag een huiskamer in de stad zijn. Als je er binnenkomt krijg je ook dit gevoel door de prettige sfeer: een lekker muziekje, hier en daar wat laptops, iemand leest een krantje en een ander geniet van een heerlijke cappuccino. Want cappuccino’s maken kunnen ze bij Anne&Max wel. Echte barista’s zorgen ervoor dat je géén cacao op je cappuccino krijgt, dat je geen dot melk op de espresso gekwakt krijgt maar dat je een echte cappuccino krijgt die smaakt zodat je er nog een wil.

Anne&Max is herkenbaar aan de combinatie van hout en industrieel. Gepimpte fabriekslampen en massief eikenhout vullen het interieur. Mooie grote zwart-witfoto’s sieren de muren.

Als ontbijt kunnen we ‘Een goed begin’ van harte aanraden. In een pannetje uit de oven krijg je heerlijke Oeuf en cocotte opgediend, samen met geroosterd brood, avocado en warm geroosterde tomaat bestrooid met oude kaas. Vul het aan met een vers sapje en een lekkere koffie en je hebt gegarandeerd een goede start van je dag!

Ontwerp: Desarc

Bonenmalers en espresso-apparaat bij Anne&Max

Anne&Max Oud-West

Tollensstraat 57 Y
Amsterdam

Annemax.nl

Openingstijden:
Ma – Za: 08:00 – 18:00 uur
Zo: 09:00 – 18:00 uur

Ook je winkel of bedrijf op Google Street View? Kijk hier!