Albert Heijn opent biologische winkel

[juicebox gallery_id=”47″]


Albert Heijn opende vandaag zijn eerste permanente biologische winkel. Na de biologische pop-up winkel in Amsterdam was het tijd voor een permanente winkel. “Omdat steeds meer klanten kiezen voor biologische producten en de bio pop-up store in Amsterdam een succes was, hebben we besloten een permanente bio-winkel te openen” vertelt Anoesjka Aspeslagh van Ahold. “Er zijn zowel A-merken als producten van ons eigen merk verkrijgbaar”.

De AH Biologisch is ongeveer 30 m2 groot en zit naast een reguliere Albert Heijn die net is verbouwd. De AH Biologisch wordt dan ook bevoorraad vanuit de reguliere Albert Heijn en ook het personeel komt uit de naastgelegen winkel.

Eén op de drie huishoudens geeft aan vaker te willen kiezen voor biologisch (TNS NIPO, 2014). In 1998 was Albert Heijn de eerste supermarkt in Nederland met een biologisch eigen merk om klanten kennis te laten maken met biologische producten. Begin dit jaar gaf Albert Heijn ‘biologisch’ een flinke impuls met de introductie van nieuwe verpakkingen, een nieuw logo en 120 nieuwe biologische producten.

AH bio gevel met artwork

Albert Heijn Biologisch

Twijnstraat, Utrecht

Openingstijden:
Ma – Za: 07:00 – 20:00 uur
Zo: 10:00 – 20:00 uur

AH bio Utrecht op Facebook