Albert Heijn Bakery Cafe & Deli Kitchen

[juicebox gallery_id=”83″]

Klik hier om de foto’s in groter formaat te bekijken.


Bakery Café en Deli Kitchen

Eind februari opende Albert Heijn in zijn vestiging aan het Gelderlandplein het Bakery Café en de Deli Kitchen. Voor Albert Heijn een volgende stap in het combineren van retail met foodservice, aldus Marit van Egmond, commercieel directeur bij Albert Heijn. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen dus.

Niet alleen voor het Gelderlandplein

De twee nieuwe modules zijn zo gebouwd dat ze voor elke winkel op maat gemaakt kunnen worden. Daardoor zijn ze straks te zien in tientallen Albert Heijn-winkels.

Bakery Café

Het Bakery Café is een uitnodigende plek bij de ingang van de Albert Heijn-winkel waar klanten voor of na het boodschappen doen kunnen genieten van een kop koffie en een broodje. Wie trek heeft kan zelf een vers belegd broodje samenstellen of kiezen voor een van de andere producten zoals gourmet-tosti’s, gemaakt van oergranen tarwebrood van onze bakkers, of iets zoets.

Deli Kitchen

De Deli Kitchen heeft een uitgebreid assortiment van salades, maaltijden, pizza’s en gegrilde kip om ter plekke op te eten of mee naar huis te nemen. Hier kun je met ruim 30 ingrediënten je salade samenstellen en zelf de toppings op de pizza’s kiezen. De verschillende soorten gegrilde kip – bijvoorbeeld mediterraans of oosters – kunnen los worden gegeten of met verse gecrushte aardappeltjes uit de oven en gegrilde groenten worden aangevuld tot een complete maaltijd. En dan zijn er nog maaltijden speciaal gemaakt voor AH door chefkoks, van andijvie met stoofvlees tot een Maleisische beef curry en pompoen caponata.

Albert Heijn Bakery Cafe en Deli Kitchen

Gelderlandplein

Amsterdam

Openingstijden:
Ma – Zo: 08:00 – 22:00 uur