AH to go Reguliersbreestraat

[juicebox gallery_id=”12″]


Sinds kort is de vernieuwde AH to go aan de Reguliersbreestraat in Amsterdam weer open. Hoog tijd voor wat foto’s en een praatje met storemanager Mark van Dijk.

Nog voor binnenkomst zie je gelijk de verse sushi die elke dag vers wordt gemaakt door de sushichefs van Sushi Daily. Een mooi shop-in-shop concept dat je terugziet in steeds meer Albert Heijn winkels.

Kleurrijke wandpanelen met foto’s en verticale teksten illustreren de ruime keus aan verse salades, maaltijden en versgeperste sappen. AH to go speelt goed in op food trends als speltbrood en super foods: de vers afgebakken granola staat bovenaan een schapje voor een DIY yoghurtontbijt, aangevuld met onder andere zaden, noten, bessen en pitten.

Achter de kassa’s staan de koffieautomaten voor – volgens storemanager Mark van Dijk – “de lekkerste koffie van Amsterdam”. Hij vertelt enthousiast verder over het winkelend publiek en het redesign van de winkel. “We zijn een echte avondwinkel, ‘s avonds is het hier erg druk vanwege het uitgaanspubliek”. Zo krijgt hij veel enthousiaste reacties van klanten op het assortiment speciaal afgestemd op bioscoopbezoekers.

Wat ons verder opvalt is het plafond: waar bij de meeste AH to go’s het originele plafond niet zichtbaar is vanwege een systeemplafond, is bij deze nieuwe AH to go gekozen voor een open plafond. Dit maakt de winkel optisch groter en vinden wij dus een goede zet.

AH-to-go-02

AH to go

Reguliersbreestraat 22
Amsterdam

Openingstijden:
Ma – Za: 08:00 – 22:00 uur
Zo: 10:00 – 22:00 uur